Col·labora

L’Ajuntament de Castellví de Rosanes fa donació a l’Entitat d’una subvenció oficial anual i a més es col·labora conjuntament en l’organització i participació d’activitats  que organitza el poble, per tal de donar visibilitat a les persones amb discapacitat intel·lectual que l’entitat atén.

La Fundació Decathlon dona suport a projectes que, a través de l’esport permeten a persones en situació de vulnerabilitat, integrar-se a la societat. El personal voluntari del Centre Logístic de Sant Esteve Ses Rovires,  col·labora amb la nostra Fundació, realitzant diferents tallers esportius per sensibilitzar i fomentar la inclusió de les persones amb discapacitat intel·lectual.

El Centre Integral d’Esport i Salut, que pertany al Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones de Martorell, cedeix la seva piscina perquè els nostres usuaris puguin fer ús d’ella.

Fundació FC Barcelona i el seu departament de Relacions Institucionals i Protocol, ens fa donació d’invitacions per assistir a esdeveniment que organitza el Club.

La Fundació FDI és una ONG de cooperació per al desenvolupament. Fomenta la inclusió mitjançant la cultura, l’educació i l’ esport. Per aquest motiu desenvolupa projectes de sensibilització i formació tant en col·legis com a l’empresa privada, en els que apropen la discapacitat intel·lectual als participants. I ens demana la nostra col·laboració, per tal de que les empreses realitzin diferents activitats amb els nostres usuaris.

El treball de la Fundació Adecco es materialitza en dues grans línies d’actuació: atenció als candidats amb discapacitat, mitjançant el treball d’accions d’assessorament i orientació per augmentar l’ocupabilitat; i treball a les organitzacions, mitjançant activitats de sensibilització que normalitzen la discapacitat intel·lectual en el sí de les empreses. Amb aquest objectiu la Fundació Adecco col·labora amb la nostra entitat, realitzant activitats de voluntariat juntament amb altres empreses.

Més entitats que han confiat en FP Rosella

Ajudan's a millorar i impactar més vides.

Fundació Privada Rosella en els anys 90

Cada persona es única i diferent, per la seva trajectòria viscuda, per la seva situació present i pels seus dessitjos futurs.